Vilanova del Vallès 5 – 1 Escola Pia.

Bon partit el jugat pel Vilanova davant del cuer del grup. Des de el primer minut el nostre cadet va dominar el partit amb possessions llargues i molt toc. Tothom volia la pilota i no tenia por de jugar-la.

Malgrat tot, a la primera part, aquesta superioritat no es va veure reflectida en el marcador,ja que el gol matiner de l’Enrique va ser igualtat pocs minuts després pel conjunt visitant en la seva única arribada. El Vilanova va gaudir de nombroses ocasions però ja no va moure el marcador abans del descans.

La segona part va continuar igual però l’equip visitant anava perdent força mica en mica i així van arribar dos gols d’en Gerard i dos més de l’Alberto per deixar el marcador final a 5-1.