Categoría: Cadet
Visto: 2320

LA TORRETA   3-7  VILANOVA DEL VALLÈS

Bon partit el disputat pel cadet a La Torreta.

El encontre va començar amb dos gols molt matiners d’en Gerard als minuts 3 i 6, tots dos de xuts des de fora de l’àrea. Durant tota la primera part va haver un control absolut de la pilota, amb una possessió altíssima i ocasions de gol.  Al minut vint vàrem fer un canvi massiu de tots els jugador de la banqueta, però això no va suposar una baixada del joc,  arribant al descans amb 0-3.

La segona part va continuar igual. Un parell de gols més i , ja amb el 0-5 en el marcador, nou canvi, ara no només de jugadors sinó també de posicions per poder repartir minuts. La falta de mecanismes degut a les noves posicions va fer que es perdés el control del partit i que arribessin oportunitats per tots dos equips i així van arribar els tres gols de l’equip local (els dos últims en el temps afegit) i dos més per part del Vilanova per deixar el definitiu 3-7.