Imprimir
Categoría: Benjamí A
Visto: 2664

BARBARA 4 – 0 VILANOVA

Tot comença el dijous, partit el diumenge, però si juguen la final del Mundial de Clubs, segons el mister per ell conta amb els  jugadors merengues i el porter. Veien el final del partit potser hagués valgut la pena.

Tot arribant el diumenge el reporter es presenta al camp, per cert molt boniques les instal·lacions una grada que fa goig. També d’agrair teníem el fotògraf  amb tasques de fotos i comentaris zona banqueta.

Aquest es un bon partit que hem va fer adonar que estem entrant a les festes de Nadal, tots els jugadors es varen col·locar igual que un pessebre ben col·locats i ven quiets, igual que les figuretes ben boniques elles.

En el transcurs del partit estan a la grada comença a tocar el sol solet i la roba comença a molestar, en Liru comenta: no pateixis tu segueix traient  roba, ja veuràs que la tindrem, la dona: perquè no puc mes. Ell que insisteix. En fi arriba la quarta part BARBARA 0 – VILANOVA 0, torno ha mirar el camp i m’ho trobo igual, per un costat el pastor amb les ovelles al mateix lloc, per l’altre el caganer que no acaba darrera els matolls, les masoveres per les seves, ....... en fi igual que el pessebre que vaig muntar a casa.

Conclusió si no xutem a porteria en 48 minuts de partit es normal que el contrari ens en marqui 4.

Acaba el partit i començo la feina, l’únic que es va desplaçar a Bàrbara a jugar a futbol en RAUL, felicitats.

Per el resta de jugadors nomes demanen un desig  ja que el següent partit, es després del dia de Reis i tal com tinc el pessebre, passat Nadal els Reis es mouen per anar a veure el nen Jesús,  confiem que els jugadors de Vilanova també es moguin per anar a marcar gols.

Sense mes a dir desitjar, a jugadors, misters i afició grada Vilanova ( tant faci fred o calor)

Bon Nadal i Feliç Any 2012

El vostre reporter que amb l’ajuda del fotògraf el pròxim any s’inclouen fotos

Raimon