BENJAMÍ C 5-3 CARDEDEU

Aquesta setmana rebíem a casa, el Cardedeu, equip que ja portava, una victòria a la lliga.

Després dels dos partits anteriors, on l'equip ha confirmat que esta adherint coneixements a curt termini , avui ho ha reafirmat fent molt bon joc, tenint les idees ben clares en tot moment i així s'ha transmès en el resultat final.

En el primer quart l'equip, ja s'havia avançat amb un gol en el minut 9'.  En el segon quart l'equip va seguir competint, però el Cardedeu va ficar l'empat a un en  el minut 17'.

En el tercer quart, l'equip va sortir molt motivat després de la xerrada tècnica del descans,  i en el minut 23' i 27' ens ficàvem amb un 3-1 d'avantatge en el marcador. Però abans de arribar al quart quart, el Cardedeu va poder remuntar en dos accions   instantànies(3-3).

Però l'equip, com sempre i cada cop més, va tirar endavant i amb dos accions, on es va notar que l'equip cada vegada té més intensitat en el joc va ficar el 5-3 definitiu.

Primera victòria de la temporada, ara toca seguir treballant, per seguir creixent com ho esteu fent, amb intensitat , força i sobre tot amb ganes.