BENJAMÍ A 2-4 MOLLETENSE

Aquest cap de setmana, jugàvem a  casa, contra el Molletense, equip de la zona baixa de la classificació i que ha priori es prevenia un partit on l’equip podia competir en totes les facetes.

En el primer quart, l’equip li va costar bastant entrar en el partit , encara que  va saber intervindré en  les bones accions del rival perquè no acabessin en gol. En el minut 2’, l’equip visitant va ficar el 0-1 al marcador. El Molletense amb un gol d’avantatge va anar a per el segon i el primer quart va acabar amb un resultat de 0-2 , ja que, el Molletense va ampliar el marcador abans d’arribar al 2on quart.

En el segon quart, la Molletense va afegir un  tant al marcador i va ficar el 0-3 en el  minut 16’ de partit.

Després de la mitja part , el Vilanova es va refer, el joc era més fluid i les ocasions vàrem augmentar, en el  minut 38’ el Vilanova va marcar i amb un 1-3 al marcador encara es somiava amb la remuntada.

En el últim temps quan estàvem mes a prop del 2-3 que del 1-4 , en quant a sensacions, Molletense  va sentenciar el partit en el minut 42’ ficant el 1-4. El Vilanova va seguir treballant  i en el minut 45’ marquem el 2-4, hi havia ganes de remuntada però no va haver temps.

Ens quedem amb la progressió del partit, on l’equip a anat millorant, sobretot a partir del tercer quart en quant avançaven els minuts.