VILAMAJOR (6) - (2) VILANOVA

Aquest cap de setmana tocava visitar el camp del segon classificat. Necessitaríem un partit molt complet en les dues àries si volíem treure un resultat positiu d’allà.

I la veritat es que no vam estar a l’altura i no vam ser capaços d’aguantar mes de 5 minuts. En el primer quart vam sortir poc actius, lents i sense creure en nosaltres mateixos i vam donar masses faciliatats al rival, que va fer 3 gols en 10 minuts i qui va sentenciar abans del descans (5-0).

Ja a la segona part, vam intentar sortir de la millor manera possible, per tal que el resultat no fos escandalós. Els jugadors van mostrar millor actitut i vam ser capaços de reduir la distància en el marcador (5-2). Ja cap al final del partit el Vilamajor aconseguiria tancar el marcador amb el definitiu 6-2.

Toca ser autocrítics i pensar per què no hem set capaços de competir millor. Ens poden guanyar per futbol, però no per ganes. I diumenge el Vilamajor va ser millor en els dos aspectes.