U.E. MOLLET C.F. 1-4 INFANTIL B

Partit marcat per la pluja y per la falta de llum al camp de Mollet, però que guanyem amb un bon partit.

La veritat que tot pintava molt bònic quan només començar l'Iker va fer el 0-1. Des de fora es va apreciar una relaxació massa gran, pel temps que portavem jugat, no es pot subestimar al rival mai i en un corner amb una mica de fortuna i ajuda van empatar el partit els locals. A la mitja part marxariem al vestuari amb l'empat a 1, amb la sensació de poder portar un resultat completament diferent.

La segona part l'equip va sortir amb actitud i amb ganes de fer les coses bé, van aconseguir consolidar-se en defensa i amb un parell de contraatacs van rematar el partit. Un gol de Sergi i un de Junior de falta farien el 1-3. Quan semblava que acabariem amb aquest resultat, ja que l'equip a nivell defensiu va estar molt bé, va rematar el marcador amb el 1-4 en Dan.

Primera part molt millorable i bona segona part que ens fa guanyar tres puntets importants.