C.F.LLIÇA DE VALL 3-2 INFANTIL A

Partit boig que acaba amb victòria local, quan el més just poder hagués estat un empatat, un punt per cada equip i tots contents.

Una primera part on el joc dels grocs i negres va estar molt correcte, sense cap dubte millorant cada dia, però els primers deu minuts va cometre errades que marcarien el partit. El número deu dels locals era el jugador més perillós, va estar neutralitzat per la bona feina dels defensors, però una que va poder escapar-se dels defensors va avançar al seu equip. La primera part moriria amb el 1-0, però amb domini visitant.

La segona part va començar de forma immillorable, només amb dos minuts l'equip guanyava amb un doblet d'en Martin, després de dues bones jugades per banda dreta. El problema que va empatar molt ràpidament l'equip local, novament el deu local va clavar una vaselina impossible pel porter.

Quan semblava que el partit acabaria amb empat i els dos equips ho donaven per bo, una errada defensiva acaba amb el gol local.

Bones sensacions, que acaben amb una derrota, però s'ha de seguir amb la mateixa línia de treball i sobretot amb la mateixa il·lusió per seguir creixent.

Equip: Andreu, Oriol, Lluis, Dani, Roger, Aleix, Teixi, Dani, Quim, Manel, Pablo, Fernandez, Arderiu, Martin, Vera i David.