VILAMAJOR  C.F.      1  -   2    C.F. VILANOVA del VALLÈS

Partit molt ben jugat pel VILANOVA arribant a porteria contraria amb claredat però sense ser contundents marcant gols.
A la primera part va ser de domini total del VILANOVA però se'ns va resistir el gol i vàrem acabar 0-0.
A la represa es fan uns retocs a la manera d'atacar i al minut 50 el CIRERA marca el 0-1 que ja ens dóna una certa tranquil·litat i podem jugar més a futbol però dominem sense gol, fins al minut 83 l'Òscar va fer el 0-2 ja definitiu. Tot i axó el relaxament dóna ales al VILAMAJOR que en el minut 88 fa l'1-2 i amb aquest resultat acaba el partit.
El joc va millorant la llàstima és que ja no tenim temps per assolir l'objectiu de la temporada. Ens lamentarem de molts partits que es podien treure i no ho vàrem fer.
Ara queda un partit en el qual s'ha de donar una bona imatge, per tots els que ens ajuden i apoyan durant tota la temporada venint a veure els partits.

ÀNIMS VILANOVA. DOS COLORS UN SENTIMENT. TOTS JUNTS.