SANT CELONI  U.E.  -    1  -  1   -    C.F. VILANOVA del VALLÈS

Partit ajornat per la pluja el dia 14-4-18 . Hora 21 a SANT CELONI .

Partit amb un rival dur i amb bon nivell de joc . Es va començar el partit a un bon ritme i al minut 5 el ISMA va fer un sensacional gol des el mig camp marca de la casa i ens posem 0-1 , el partit va continuà amb un toma i daca sense control de cap dels dos equips així es va arribà al descans.

La segona meitat va ser de més arribades del SANT CELONI però amb contra-atacs constans del VILANOVA no i havia pausa i mica en mica ens van apretar fort ja que el àrbitre no va estar gaire encertat en les seves decisions , i no va saber tallar la duresa local . Al comença la segona fan una molt dura entrada al nostre jugador ALEIX que el deixen mig coix i no va xiular ni falta a l,ISMA no paraven de fer-li faltes i faltes i ens tallaven el joc nostre . Quant ja teníem el final a tocar muntem una contra en la que el lateral fa un eslàlom de 75 metres excel·lent però ens prenen la pilota la posen al extrem on no i havia lateral arriben al area i en la centrada creen un barullo dins l’àrea fan un mig xut que el nostre porter no el pot aturar .

Tot al minut 85 , encara varem fer un parell de ocasions clares però no van entrar , ells també  en van fer un parell .

Llàstima de resultat que ens convenia guanyar per apropar-nos a la part alta de la classificació.

ANIMS VILANOVA . TOTS JUNTS . DOS COLORS UN SENTIMENT .