SANTA MARIA DE MONTCADA U. D.   2  -  2   C.F. VILANOVA del VALLES

Partit dolentíssim on un àrbitre va volgué ser el protagonista ensenyant 20 targetes (9 als locals i 11 al VILANOVA) davant d'això impossible fer futbol e ilvanar algunes jugades per fer gaudir els espectadors.
Amb aquest escenari pilotades amunt i avall, el VILANOVA va intentar jugar i en una molt bona jugada al minut 35 l,OSCAR fa el 0-1, no va durar gaire l'alegria perquè al 37 ens fan 1-1 amb un fora de joc claríssim que l'arbitro no pita, amb aquest resultat arribem a la mitja part.
A la represa sortim intentant jugar a futbol i gràcies a una molt bona jugada col·lectiva l'ISMA fa l'1-2, va fer un fort xut que entra com un obús. Sembla que ens fem nostre el partit però l'arbitre no va parar de senyalar de tot perquè ens empatessin i així arriba un indirecta dins l'àrea petita que encara ningú sap el perquè (va dir que li havíem protestat) pita la falta i en comptes de deixar-la pasar cap a fora (la pitan directa) la interceptem va a un jugador del STA. MARIA i en un fort xut fa el 2-2 minut 74. El VILANOVA intenta posar una mica de futbol i és cert que vàrem tenir oportunitats per fer el 2-3 però no lo aconseguiren, fins i tot al últim segon vam tenir una clarísima, pero no era el nostre dia.
És cert que és impossible jugar amb un àrbitre com el de dissabte, però ens ha de servir d'experiència i gestionar aquestes circumstàncies per tornar-les favorables.
Tot i que és molt difícil lluitarem per guanyar tots els partits que queden per si escau una oportunitat, tot i que els contraris o estan fent molt bé.