VILANOVA FEMENÍ 6-1 PALAUTORDERA

Els dos primer quarts van ser molt disputats amb  moltes ocasions per part nostra, però no arribem a concretar-les.

En el primer quart ens van ficar el primer gol per culpa d'un penal, però ràpidament vam empatar mitjançant un gol de la Júlia.

En el segon quart, amb  moltes ocasions, però no vam tenir molta sort de cara a porta. Al final, vam acabar amb empat en aquest mateix quart.

Al tercer quart ja vam tenir la sort que no trobàvem en els dos primer quarts, i vam ficar dos gols: un per part de la Claudia i l’altre, de la Carla. Vam acabar aquest mateix quart amb 3 a 1,  amb bon joc i amb molta intensitat en el camp.

En l’últim quart, vam anar pel partit amb tres gols més, un altre de la Claudia, un altre de la Núria i de la Lidia.

Insisteixo, molt bon partit, amb  moltes jugades, tenien la possessió de pilota durant tot el partit i continuen en ratxa, les noies contentes i gaudint del moment.

Seguim treballant i el proper partit serà el Ponent.