SANT CELONI 3 – 0 PREBENJAMÍ C

El partit va començar amb una pena màxima al minut 2 a favor del Sant Celoni molt discutible, ja que a aquesta edat, els nens cauen sense contacte.

El nostre porter, en Bernat va endevinar per on aniria el xut, però no va poder aturar-lo.

Després d'aquesta acció, els nostres jugadors es varen posicionar força bé al camp, com havíem treballat tota la setmana.

Al final del primer quart, el resultat seguia 1-0, amb un parell d'arribades dels nostres nens a la porteria del Sant Celoni.

Al 2n quart, el parit va estar força disputat, sense gols, però amb accions dels dos equips a les porteries rivals.

Un cop iniciada la segona part del partit, i per la manca d’alguns jugadors, els nens estaven força cansats i ens van encaixar el segon  gol.

Destacar l’Andy, jugador del Vilanova, per la seva bona actitud competitiva i molt ben posicionat al camp.

A l'inici del tercer quart, un “despiste” de la nostra defensa va fer pujar el 3-0 al marcador.

Els nois estaven força dispersos, i al jugar lluny de casa tant d’hora no va ajudar a centrar-los en el partit.

Seguirem treballant i millorant, segur!!