BENJAMÍ C 5 – 5 MOLLET

Partit disputat al camp municipal de Vilanova Del Vallès a las 10:45.

Primer partit de la temporada, en que els partits de pretemporada veníem en derrotes però a cada partit es veia la millora.

Partit contra el Mollet en que al ser un club bastant gran i amb molt bones categories sabria que seria difícil i així va ser.

Al començar el primer quart es veia un partit molt disputat en que les ocasions més clares las tenia el equip local, però no va ser així de una arribada del equip visitant van obrir el marcador.

El començament del segon quart va ser igual, super disputat en la qual ara sí el Vilanova no perdonava i per obra de Tomàs s’empatava al marcador, tot i així a finals del segon quart el equip visitant un altre cop s’avançava al marcador.

El tercer quart el Vilanova no tirava la tovallola i just començar el quart per obre de Marti Koffi ens apropàvem al marcador però un altre cop a finals del quart el Mollet se’n anava del marcador amb un 2 a 4 però tot i així el Vilanova va seguir fins el final i es va ficar amb un 3 a 4 d’obra de Vidal.

El quart i últim quart va ser de infart, un Vilanova molt intens en el camp en que totes les segones jugades era per nosaltres, Julen va marcar el 4 per el Vilanova i així empatàvem en el marcador però això s’acabava i per obre un altre cop de Julen el Vilanova s’avançava al marcador. No vam baixar la guardià i tot i així vam tindre mes ocasions per arrodonir el partit però el Mollet de una bona recuperada de pilota en va empatar al marcador però el Vilanova no va deixar de lluitar i en la última jugada de partit per obre de Martí Venegas va donar al travesser i el àrbitre ja va xiular el final del primer partit de lliga.

PD: Molts bones sensacions i amb un molt bon sabor de boca me’n vaig anar, dia rere dia esta havent molta millora en l’equip tant col·lectiu com individualment. Agrair i donar les gràcies al Álvaro que tot i així no tindre porter en l’equip i no ser porter va fer un esplèndid partit en parades extraordinàries, però també agrair tot el equip per el gran esforç que van donar en tots els quart! Ara toca pensar en el pròxim i anar millorant cada dia!