ALEVÍ B 2-2 EFB SENTMENAT

Devant teniem ni mes ni menys que el líder, unic equip de la lliga que encara no ha perdut cap partit.

Fos per la motivació que provoca un rival aixi, per vengar-se dels 8 gols encaixats al seu camp, o simplement perque el treball te recompensa, els nens van fer sense cap mena de dubte el millor partit en el que va de temporada.

La intensitat, la presa de decisions, i la precisió per exectuar-les van ser la clau d'un partit contra un equip completament de segon any i que no va primer a aquestes alçades de casualitat.

En tot moment va quedar anulat el seu maxim golejador (i maxim de la lliga amb diferencia) i aixo els hi provocava un nerviosisme important.

Tot i tenir totes les ocasions, el primer gol va arrivar de part visitant despres d'una pilota que quedava morta al punt de penal.

Pero en lloc de fer-se enrere, el vilanova es va creixer contra l'adversitat i va ser encara mes superior al rival, robant la pilota de seguida a cada jugada i creant perill en cada una a favor.

Al tercer quart, amb una gran baselina, Marc aconseguia l'empat i tot es posava de cara.

Mes encara quan a 8 minuts del final, Alex transforma en gol una centrada d'Iker i ens posava per devant. Pero a 1 minut del final, una falta a la frontal de l'area permetia al Sentmenat empatar i aixi acavaria el partit.

Chiki i Iván Estrada