ALEVÍ A  4-3  CARDEDEU

El Vilanova i el Cardedeu entrenen fort i dur per guanyar el partit. Comença el partit. A favor del Vilanova. La alineació és 1-3-2.

I la de el Cardedeu 2-3-1. Treuen, passen al darrere [al defensa] el defensa pensa a qui passar-la i decideix la banda  esquerra. La banda esquerra puja i la centra i... GOL!!! de Vilanova! El Cardedeu no es rendeix, la passen a banda i tenen una bona ocasió xuta i ... però el porter la atura. Acaba la primera part .

Treu el Vilanova [el Vilanova esta una mica adormits] per aixó el Cardedeu marca en la segona part 2 golazos i acaba la segona part .

En la segona part el Vilanova es desperta, el Cardedeu esta content però el Vilanova anima per que guanyin el partit. El Cardedeu i el Vilanova estan disposats per guanyar el partit. Marca el Vilanova. El Cardedeu saca de presa i tira fort a la banda i entra.. GOL!!! Anem 2:3.

El Vilanova es posa les piles i fan tiki-taka i arriben a la porteria contraria, centren el lateral, i el defensa de Vilanova remata i... GOL!!! de Vilanova. L'àrbitre pita el final de la tercera part.

Comença la quarta part. El Cardedeu te moltes ocasions clares y el Vilanova també però la pilota no entra. El defensa fa un despeje i la agafa el punta de Vilanova es regat eixa a el defensa i.... GOL!!! de Vilanova! El àrbitre pita el final del partit! Guanyem 4:3!