INFANTIL B 7-0 C.F.PALAU PLEGAMANS I SOLITA

Bona primera part on vam poder veure un equip competitiu i intentant jugar la pilota, però que ho va espatllar tot a la segona, ja que va deixar-se anar i no va competir com deu manà.

Era l’últim partit de lliga, davant de la nostre afició i volíem donar una imatge exemplar i que la gent veies el perquè l’equip a acabat classificat en segona posició. La primera part va estar molt bé, ja que l’equip va combinar ràpidament i els moviments sense pilota eren els correctes, alguna errada puntual a l’hora de sortir amb la pilota controlada, però res fora de lo normal.

La segona part va canviar per complet, ja que l’equip ja va sortir a passar la estona, i a viure la de renta que hi havia al marcador, masses individualitats en un partit que ens el teníem de prendre com a un entrenament, ja que el rival estava amb els jugadors justos i fins i tot amb jugadors Alevins per treballar de cara l’any vinent.

A part de veure un joc més individual a la segona part, l’equip va tornar a donar una imatge bona a moments, canviant una mica el caràcter que tenien uns partits endarrere d’equip acomodat i sense intensitat.

Felicitar a l’equip per aquest segon lloc assolit aquesta temporada, que reflexa un bon treball durant tot l’any, però que a faltat alguna cosa per acabar de fer el salt de qualitat que ens hagués fet guanyar o competir millor aquesta lliga.

Equip: Queipo, Navarro, Vives, Roman, Garrido, Antonio, Moreno, Raul, Arnau, Albert, Xavi, Marcel, Joel, Joan, Velert i Cuenca.

 

Arru i Arià