INFANTIL A 5 – 2 MOLLETENSE A

Bon partit, realitzat per tots els Jugadors de l'Infantil A.

És el Primer partit del 2016 i hem començat amb bon peu, avui totes les ocasions que no tenien la sort d'anar dins avui hem pogut veure que anaven a dins.

En el minut 16 de la primera part una bona Jugada, la va culminar Eloi amb l'1-0.

En el minut 21 Eric va aconseguir el 2-0
En el minut 35 de l'una Falta molt bé llançada pel jugador Pol Canteria va aconseguir el 3-0
vàrem acabar la primera part amb aquest resultat de 3-0

A La Segona Part en el minut 41 ens van ficar el 1 a 3 i el minut 44 d'una Jugada, calcada a l'anterior Eric va tornar a ficar el 4-1, en el minut 44 en una passada de Dani en profunditat Eric va fotre el 5 - 1, al minut 50, ens van ficar el 5-2,.

Hem jugat força bé, hem de remarcar molts noms, com Àlvar que cada vegada millora i altres jugadores, però avui tocaria dir que els dos jugadors alevin que són el Lluís i Pablo, vàrem fer un gran partit.