PB ST. CELONI 2-1 VILANOVA

Novament ens vam anar amb un mal gust de boca d’un partit que ens vam anar amb derrota no merescuda, vam tornar a pecar pels trams intermitents de l’equip, el poc encert de rematada i els errors en defensa. Vam sortir i vam fer 25 minuts molt i molt bons desaprofitant dos grans accions per posar el marcador a favor, però els errors es paguen, i amb una pèrdua de pilota a zona Imput, el St Celoni que no va passar del mig del camp es va posar amb 1-0 al marcador, aquells últims 20 minuts de primera meitat ens vam apagar després del cop moral, i el St Celoni va tenir una nova ocasió de gol, i al minut 44 va fer el 2-0 amb una malentesa de l’equip.

Vilanova va sortir del vestuari amb ganes de remuntar el partit, i va marcar el 2-1 tot just començar, el St. Celoni no va disposar de noves ocasions, i va ser el Vilanova qui va desaprofitar les seves novament, fins a un 2 contra 1 davant el porter.

Sortíem de nou amb el gust de la derrota i amb 1 punt de 21 de St. Celoni, però després de l’actitud mostrada el que menys podem fer és baixar els braços, s’ha d’anar a per la victòria al següent partit.