VILAMAJOR 1-3 VILANOVA

Partit de dues meitats completament diferents, un Vilanova que a la primera part va ser sòlid i tàcticament ben posicionat, que no donaria opcions clares al Vilamajor excepte una en un error de passada a zona de mitjos, que Aleix refusaria en un 1 contra 1. El Vilanova buscaria posar-se per davant en el marcador, i ho va aconseguir gràcies a un córner que aprofita Sori després d’un parell de refusos dins l’àrea. Al minut 30 quedaria expulsat un jugador del Vilamajor per doble amonestació. I el Vilanova arribaria a la mitja part amb confiança amb un jugador més i marcador favorable.

A la segona meitat vam sortir a mig gas, també tocats per la calor que feia i un camp que es feia pesat, vam fer una segona part força dolenta. El minut 55 el Vilamajor serviria una falta ràpida agafant a tot l’equip despistat, que resoldria el davanter sense problemes per posar l’empat. I al minut 70 encara es posava pitjor el partit amb l’expulsió per doble amonestació d’Arnau. Tot i així, vam evitar que el Vilamajor s’avancés després d’un parell de bones ocasions, i quan més coll avall ho teníem, Batlle fa una gran cavalcada des del mig del camp per quedar-se davant del porter i finalitzar en gol al minut 88. “ minuts després Isma en un centre-xut posaria el 1-3 després de tocar a un defensa.

Seguim treballant per escalar posicions amb l’objectiu d’acabar salvats i contents aquesta temporada, i anem pel bon camí.