PALAU 2 – 1 ALEVÍ "B"

Partit amb el camp plé d'aigua i que dificultava la fluidesa i circulació òptima de pilota. El partit va ser dominat de principi a fi pel Vilanova, que va proposar amb pilota i es va mostrar seriós en el treball defensiu. Fruit del domini, l'equip es va posar 0-1 però amb el marcador ja a favor, la mala presa de decisions dels visitants va imposibilitar que el marcador fos encara més contundent, mantenint al Palau viu en el partit. Els locals només generaven perill amb puntades de peu llargues, tot aprofitant els pocs errors defensius del Vilanova i així va arribar el gol de l'empat. Finalment una falta comesa a la frontal de l'àrea pels visitants, va ser aprofitada pel Palau per fer el 2-1 definitiu. Tot i l'atac constant i perillós durant els darrers minuts el marcador ja no es mouria més.

El més important es la lliçó apresa: En el futbol no sempre guanya el millor, però la base de l'esforç realitzat i sobretot el joc mostrat, ens ha de fer ser optimistes. Amb un camp pesat i amb només 7 jugadors l'equip va ser superior i va fer més mèrits que el rival per guanyar el partit, però aquesta vegada el futbol va ser injust amb uns jugadors que van fer tot per a guanyar. A seguir treballant.

Minuts disputats:  Roger (60) Pau Wrona (60) Hugo Miras (60) Marc Fernandez (60)  Juan Perez (60) Martín Morente (60) i Toni Bardají (60).

No convocats: Oriol Navarro (no tenia alta de la FCF).

Entrenaments: Els jugadors van realitzar dimarts i dijous , treballs de passada, amb control orientat i procurant mantenir la posessió de la pilota. Vam realitzar exercicis de canvis d'orientació de pilota,  utilitzant rondos per tal de treballar les ajudes (recolzament buscant obrir linies de passada) i així donar velocitat al joc, orientant be el cos, controlant bè la pilota i aixecant el cap abans de passar la pilota al company.