MARTORELLES 7 - 9 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS
PRIMERA PART: Partit molt disputat entre els dos equips , Un Martorelles estrenyent molt i molt a dalt i molt agressiu, i un Vilanova molt intel·ligent intentant jugar a pilota i sobretot fen molt i molt de mal a les bandes. Primeres ocasions del Vilanova un molt bon passe d'Oriol a Aleix Arce que retalla i xuta un bon xut col·locat que el porter de Martorelles para. Una altra incorporació d'Oriol que passa a Bernat que fa una molt bona jugada i li passa a Martin que tira fora. Martorelles arriba 3 cops a porteria a la primera part i ens marquen.
SEGONA PART: Una segona part molt bona un Vilanova que volia remuntar el partit un bon gol de Juan amb una molt bona jugada Individual que fa que el Vilanova desperti i pugui remuntar el partit. Un bon Gol de Pablo de fora l’àrea que s'apropa el marcador. Vilanova molt agressiu i amb moltes ganes de marca mes i mes. Una defensa Pablo i Eric que estaven molt ben col·locats i molt treballadors. Una errada defensiva que fa que Martorelles marqui el 4 gol.
TERCERA PART: Tercera part un Vilanova ben col·locat el camp i amb mirada guanyadora que remuntarien el partit, un bon passe de Juan a Martin que fa una volea directa a l'escaira dreta de la porteria del Martorelles. 3 a 4 al cap de 2 min Juan amb una molt bona jugada individual marca el 4 a 4. Oriol amb una molt bona passada a Juan torna a marcar i remunta el marcador amb un 4 a 5 a favor!!!!!. Un partit molt maco i molt emocional per dues bandes. després de què remuntéssim el partit Eric s'anticipa el davanter fa una molt bona jugada individual i li passa a Juan que torna a marcar . Juan la bestia negra!!!!! 4 a 6
QUARTA PART: El partit encara estava molt viu per als dos equips. Un Vilanova molt agressiu i amb ambició de gol. Martorelles fa una gran jugada i marca el 5 a 6.. Però el Vilanova torna i torna a despertar un Pablo molt ràpid i molt treballador un Eric impecable en defensa i un Oriol fen la seva feina!!! Una molt bona jugada de Pablo i Juan que torna a marcar Juan.. Juan que volia i volia mes gols i una gran jugada individual torna a marcar un 5 a 8.. El Martorelles no és donava per vençut i ens van marcar 2 gols amb 4 min.. 7 a 8. Martin planta la pilota al mig del camp. Xuta. i GOLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!! Un gran Gol que dona tranquil·litat a l'equip. Un final de partit amb molts nervis.. Però molt bon partit dels dos equips i sobretot del VILANOVA!!!!!!!!!!!
CONCLUSIÓ: l'equip de mica en mica es va veient i sobretot un gran reforç Pablo que els fa més i més grans!!