C.F.MONTORNES 6 - 2 C.F.VILANOVA DEL VALLES

Un partit que va començar a les 12:00 del mati al camp municipal de C.F.MONTORNES.

El partit va començar molt i molt be davant de un equip fort i agressiu. Primera part ells van tindre moltes i moltes ocasions de gol..  nosaltres també i arribàvem amb claredat.

La segona part el equip estava mes agressiu en tots els aspectes, volíem obrir ja el marcador, però una bona jugada del Montornès que de un centre el lateral remata i fa un molt bon gol. El cap de 3 min una errada defensiva doncs ens la fa pagar i ens marcant el 0 a 2.

La Tercera i quarta part doncs molt i molt bona.. un Vilanova agressiu que volia remuntar el marcador, vam tenir moltes i moltes ocasions, una de Joel que fa una vaselina al porter i va fora.. 3 de Martin que el porter para 2 i la altre que xuta i li don a las mans al defensa i no pita.. Juan igual el porter la treia.. i la jugada injusta del partit.. amb el 2 a 0 al marcador.. una bona jugada de Joel que li fan un penalti claríssim!!!!!!! que el àrbitre no pita i a la contra ens fan gol.. un àrbitre molt dolent.. a favor nostre.. un Montornès a radera molt i molt fort.. on Martin li van fer moltes faltes i Juan i LLuc també.. el partit anava 3 a 0 i Lluc marca un bon gol amb la dreta.. un Vilanova que s’acostava el marcador.. desprès el 2 a 3 gol de Martin amb una molt bona falta de lluc i el partit estava molt calent i ens van arribar 3 cops mes i ens la van marcar. Aquest partit no vam tindre sort a cara a porteria vam perdonar massa..

Conclusió: Un Vilanova molt be col·locat i jugant molt be a la pilota. Felicitar la ajuda de Lluc i Joel!!!!