Argentona A

Mataró A

Ametlla A

Vilanova Del Vallès A

Partits de un 15 d'hora. Primer partit disputat contra la Atmella A a las 10:00, en que el Vilanova va fer un esplèndid joc, en què no deixàvem jugar el rival. El resultat de aquest partit va ser 2-1 per el Vilanova amb dos gols de Antonio Garrido.

El segon partit a las 10:45 contra la torreta A, en que vam donar una exhibició al equip local, però no acabàvem de definir davant de porteria. Al faltar poc per acabar el partit la Torreta amb la única ocasió que va tindre ens van fer el gol. El resultat va ser 1-0 a favor de la Torreta A en què el resultat va ser injust però el futbol es ai xins.

El tercer partit va ser a las 11:30 contra el Argentona A, un equip molt tancat enrere en que buscaven que quan la tingues el porter saques de porteria i fessin el contraatac, però Albert Salazar estava molt atent i ho tallava tot. El Vilanova un equip tocador no acabàvem de arribar a cara a porteria malgrat en un Argentona molt tancat el seu camp. Però al faltar poc per acabar el quart, Alejandro Cuenca va fer el únic Gol del partit 1-0 a favor del Vilanova.

El tercer partit a las 12:00 contra un Mataró A en que en la lliga no havia perdut cap partit i estan per pujar a màxima categoria. El Vilanova el començar va marcar un bon gol sortint des de el darrere en que defineix molt bé Roger Barba. Al marcar el gol el Mataró va tindre un corner a favor i en van marcar un gol d'una molt bona jugada de corner, 1-1. Al faltar 5 minuts per acabar el partit el Vilanova va donar una lliçó a un Mataró en que Antonio Garrido fa una molt bona vaselina al porter , que deixa el defensa al terra i defineix molt bé a porteria, 2-1. Al faltar un minut Jordi Roman des del la frontal del area fa un molt bon xut que la acaba clavant a la esquadra de la porteria, 3-1. Guanya el Vilanova.V

SEMIFINALS:

Camp 1:

Vilanova B - Mataró A: Un Vilanova donant el callo en un equip en què estan acostumats a guanyar-ho tot. Malgrat això el Mataró va guanyar 1-0 però el Vilanova va fer un esplèndid joc defensivament! Pasa a las semis el Mataró.

Camp 2:

Vilanova A - Argentona B: Un Vilanova en què al començar el partit vam marcar el primer, Antonio Garrido obria el marcador. Passaven els minuts i Albert Salazar des del darrere va anar avançant i va arribar a porteria i va marcar un golàs per tota la esquadra, 2-0. Al faltar pocs minuts per acabar el partit el Argentona va marcar un bon gol de contraatac. 2-1 guanya las semis el Vilanova.

FINAL:

Vilanova A - Mataró A

Dos parts de 10 minuts. El començar la primera part dos equips molt ben situats el camp i en els dos bandos arriben a porteria. El Mataró la primera part anava guanyant malgrat en la mateixa jugada de córner, 0-1 a favor del Mataró. Al començar la segona part va canviar completament la cosa, un Vilanova molt millor en el camp, concentrats per el partit i en molt bona actitud, al faltar poc per acabar la segona part, Roger barba torna a marcar contra el Mataró. 1-1 empat que acabem amb penals.

Penals: 3 de cada equip xutaven un penal. Primer penal xutat per Antonio Garrido va a fora. El segon penal a favor del Mataró Sergio Quiepo va fer un esplèndida parada. El segon xut Jordi Roman xuta el penal i per tota la esquadra en que el porter no pot fer res. Segon penal del Mataró l'hi marquen a Sergio Queipo. El tercer penal Joel González marca en una molt bona definició. El tercer penal del Mataró Sergio Queipo torna a parar amb una esplèndida palomita! Vilanova guanya el torneig!!!!!!