VILANOVA 1-8 VILAMAJOR

Titulars: Marsal, Raúl, Gallardo, Puigpey, Carlos, Dani i Pau.

Vam començar el partit defensivament molt forts intentant evitar una golejada, i durant el primer quart vam tallar moltes jugades en defensa intentant sortir a la contra, fins que arribant al final del primer quart es van avançar 1 a 0 degut a una errada en defensa. La resta de parts, i el partit en general, va estar marcat pel poc joc que es va poder veure, ja que l'altre equip tenia la pilota la major part del temps sense crear ocasions de perill.

La virtud principal que els hi va fer guanyar per tants gols de diferència, va ser la superioritat física respecte al nostre equip. El nostre gol va ser gràcies a una pressió intensa aprop de la seva àrea, li va caure la pilota a Marc Velert anotant el primer gol.