CARDEDEU 6-0 VILANOVA

 

Un nou repte comença aquest any, futbol 11, ensenyança tàctica més que tècnica, nois d’institut aquest cop, i amb molta molta il·lusió tant per part d’en Jaume com meva per portar aquest equip lo més amunt de la taula possible i poder instruir de la millor forma amb els nostres coneixements. Hi ha feina, però també molta confiança en fer les coses bé i passar una bona temporada al costat d’aquests nanos.

 

Partit més abundant del que realment podria haver estat, va començar amb una ocasió contrària amb error defensiu en una falta lateral, la qual la pilota es va estavellar al travesser, al minut 5 va arribar el primer gol en contra després d’una mala cobertura defensiva que el davanter defineix creuant la pilota. Seguidament va començar la part en la qual hem d’estar contents, vam començar a voler la pilota i a lluitar-la vam tenir tres ocasions molt clares per fer l’empat, però no va ser així, i al minut 32 i 34 novament amb errades corregibles, van arribar el segon i tercer gol.

 

Els nois van sortir del vestuari convençuts de la remuntada, però el minut 5 de la segona part van xiular un penal inexistent que va ser el segon de tres penals xiulats durant el partit, el qual va fer que ens enfonséssim, així van arribar els moments desmoralitzadors i el físic es venia avall, fins arribar a un partit completament dominador del Cardedeu fins a fer 6 gols.

 

Penso que ens hem de quedar en la primera part, exceptuant els gols per errades defensives que es corregiran segur a base d’entrenaments i algun partit més, cal recordar que és el primer any que juguen a camp gran i mica en mica faran la feina ben feta, estic segur que acabarem sent un gran conjunt si augmentem ganes, motivació i físic.

 Dani Sabaté