Categoría: Cadet
Visto: 2293
                                                                 GUALBA   6-2  VILANOVA DEL VALLÈS

Com s’esperava, partit incòmode i lleig.

El grup de jugadors que conforma actualment el cadet mai ha aconseguit adaptar-se al terreny de terra del Gualba. Ni quan eren alevins, ni d’infantils ni ara de cadets. Sempre han estat partits difícils i en els que gairebé mai el resultat ha estat positiu pel Vilanova.

Quan encara no ens havíem acostumat al fang del camp ni al bot de la pilota, va arribar el primer gol del equip local en el minut 5, en un claríssim fora de joc no xiulat per l’ àrbitre.

Poc a poc el nostre cadet es va anar fent amb el control del partit disposant de diferents ocasions de gol i així  en el minut 20 va arribar l’empat amb un gol de Enrique. El  Vilanova continuava dominant, però en el minut 39, just abans del descans, en el segon cop que s’acostaven a la nostre porteria i en una jugada de mala sort del nostre porter, van fer el 2-1.

La segona part va ser una altre història. Sense tant control, més anades i tornades i dos gols en dos contraatacs del equip local. Faltant 15 minuts vàrem fer el segon gol i a la següent jugada l’Alberto es va plantar sol davant del porter, va definir bé, però la pilota no var entrar. Del que podia ser el 4-3 i la pressió per l’equip contrari es va passar al 5-2 i el enfonsament del nostre equip .