C.F. PARETS  1-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

 

Molt bon treball dels nois del Vilanova on es van enfrontar a un equip que venia de fer unes actuacions molt bones i que estava situat a la part alta de la classificació, els nois van fer un gran desgast físic, ja que, el partit era d’anada i tornada.

 

El treball defensiu va ser esplèndid per part del equip local que feia les seves recuperacions a prop de la nostre porteria i no deixava facilitats per sortir amb la pilota controlada. Els nostres nois també van fer un gran treball defensiu, ja que, teníem davant a un gran equip que ens va fer córrer molt. Les nostres arribades van ser poques, però de molt perill que van anar fora per molt poc o el porter rival feia inútils els nostres intents.

 

Els tres primers quarts van ser tant igualats que es poden resumir en un paràgrafs, ja que l’equip local tenia menys control de pilota però feia uns atacs molt ràpids i nosaltres que teníem la pilota més o menys controlada, però que no avançàvem i per això creaven més perill ells que nosaltres. Destacar una vegada més que l’equip pareta era dels millors als quals ens hem enfrontat i que vam donar la cara amb molt bona nota, ja que, el resultat més apropiat pel partit era un 0-0 i com a molt 1-1.

 

L’últim quart va ser el pitjor per nosaltres on els nervis cada vegada estaven més a flor de pell, no controlàvem les pilotes i ens les trèiem de sobre ja que la pressió del Parets era molt bona. Va arribar un moment on els nens van calmar-se i vam tenir la ocasió de gol més clara del partit a les botes d’en Martin però per molt poquet va marxar fora de la porteria. A la jugada següent el nostre porter dubta en sortir i es queda a mitja sortida, però en una gran actuació d’en Manel va treure la pilota de sota pals enviant-la a corner, amb tota la mala fortuna que el mateix jugador que havia salvat el gol anteriorment va ser qui va acabar fent-se el gol en pròpia porteria, significant el 1-0, que seria el resultat final.

 

Molt bon partit al marge del resultat, ja que vam veure moltes coses bones en aquest partit. Ara a treballar de cara a porteria, ara a treballar per acabar de materialitzar aquestes ocasions que tenim i que els nens millorin aquest aspecte.

 

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Martin, Marc Molist, Xavi, Joan i Manel.

 

Hem de continuar en aquesta línia. Ànims! Una vegada més gracies per oferir-nos un nivell de futbol maco per veure, però aquest cap de setmana no va poder ser, la mala fortuna ens persegueix partit si, partit també.

 

Bones festes a Tothom !! Que els reis es portin bé en aquest any de tants mals de cap.

 Arià Puig