Imprimir
Categoría: Primer equip
Visto: 2826

SANT VICENÇ TORELLO, U.E.  6-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Massa càstig d’un Sant Vicenç que va fer molt mal a un Vilanova que va sortir a pel partit des de el primer minut, però a la contra rep sis gols, en errades defensives.

Una primera part bona per part del Vilanova a l’hora de construir el joc i arribant amb claredat, però com sempre sense perill pel porter contrari, ja que moltes pilotes li anaven a les mans i altres fora. En 20 minuts el Torello no va arribar a porteria, però a partir del minut 20 les contres de l’equip local es van tornar més directes i amb més perill. Al minut 22 va arribar el primer gol a la contra del Torello, i minuts després en uns altres dos contraatacs el Torello va tenir una avantatge que ja va ser impossible de remuntar. 3-0.

Encara que el Vilanova va sortir a la segona part perdent 3-0, mai va baixar els braços, ja que si l’equip contrari en 25 minuts va fer 3 gols, el Vilanova podria fer 4 en 45, però això no va ser possible i vam rebre el pitjor càstig possible, en forma de mala sort, ja que vam fer 3 pals i 2 ocasions clares de gol, abans que el Torello marques 2 gols més que van ser els que van acabar de matar a l’equip visitant.

Ara s’ha d’oblidar aquest partit i pensar amb el Palau a casa.

Equip titular: Del Valle, Xavi, Aitor, Pedro, Daha, Colomé, Chava, Jose, Mogas, Pere i Keita.

Van participar a la segona part: Roger, Aldo, Edu i Aleix.