C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 0-2 U.D. TARADELL

Partit passat per aigua que acaba amb una derrota del Vilanova que possiblement es podria haver evitat si no haguéssim fallat en els últims minuts i l’àrbitre hagués senyalat al menys un penal dels que va veure tothom menys ell.

El partit va ser molt igualat durant tota la primera part, on no vam poder veure cap ocasió clara per cap dels dos equips. El joc del Vilanova va ser condicionat per la lesió de Colomo, ja que, és una peça clau de l’equip i el joc sense ell va canviar bastant. El Taradell només arribava a l’àrea al contraatac, però un gran treball defensiu a la primera part acaba amb les oportunitats rivals. El Vilanova arribava, però no creava ocasions clares, intentant xutar des de fora de l’àrea i centrades, que el central del Taradell refusava fora. Primera part 0-0.

La segona part va ser totalment diferent a la primera, per causes familiars, Pedro va haver de ser substituït i a partir d’aquí el partit es va trencar. Als pocs minuts de començar la segona part el Taradell en un contraatac per la banda dreta acaba en una centrada a l’àrea, on el nostre central no marca a qui tocava i el davanter, que acabava d’entrar en el camp, rematava a plaer per ajustar la pilota al pal i fer el 0-1. A partir d’aquí el domini del Vilanova va ser total, el Taradell va plantar dos clares línies davant de l’àrea, de 5 homes cadascuna, on el Vilanova li era impossible entrar. En una entrada a l’àrea del Vilanova un jugador del Taradell fa caure un jugador del Vilanova claríssimament, però l’àrbitre no veu el penal i ensenya una targeta groga al jugador Vilanovi. Un penal que veu tothom menys l’àrbitre.

Quan semblava que estava més a prop l’empat que una altre cosa, en un llançament del Taradell des de camp propi el nostre porter falla de forma inexplicable i el davanter del Taradell marca a plaer a porteria buida. Aquest gol va matar el partit i va acabar 0-2.

Alguns jugadors van trencar-se la cara, literalment, llàstima que hi ha altres que tenen altres mentalitats. Ha d’haver un altre mentalitat, quan el canviem els resultats arribaran.

Equip: Dani, Xavi, Pedro, Aitor, Colomé, Daha, Jose, Colomo, Mogas, Aldo i Edu.

Participen a la segona part: Cristian, Roger i Keita.