Imprimir
Categoría: Primer equip
Visto: 2772

U.E. TONA 3-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Bon treball per part d’un Vilanova que com a mínim hauria d’haver empatat, però la mala fortuna en algunes jugades fa que l’equip visitant torni a casa sense puntuar en un camp molt difícil.

El partit semblava en els primers minuts que el Tona guanyaria per golejada, ja que ha creat bastantes ocasions de gol, però un gran treball defensiu a evitat que ens marquessin en els primers minuts. Fins que en una errada en un corner ens han fet el 1-0. L’equip no ha baixat els braços i quan tothom pensava que el Tona marxaria als vestidors amb la victòria momentània en el marcador, Daha en una jugada de pilota aturada a rematat a porteria aprofitant una sortida dolenta del porter, que significava el 1-1. Així ha finalitzat la primera part.

La segona part ha estat més o menys igual que la primera, l’equip local ha sortit a guanyar i el Vilanova ha intentar crear joc a partir de la recuperació de la pilota. El partit estava molt igualat, però en una nova jugada de corner, el Tona, a tornat a avançar-se en el marcador 2-1.

A partir d’aquest moment el partit s’ha tornat una mica boig, on el Tona ha disposat de més ocasions d’augmentar la seva distancia en el marcador, i el Vilanova de fer l’empat. Fins que en una jugada amb molt mala fortuna en el minut 87 on el porter i el defensa visitant no s’han entès per fer-se amb la pilota un dels dos, ho a aprofitat un davanter del Tona per fer el 3-1. Dos minuts més tard, Colomo en un xut amb una mica de fortuna rebotant en un defensa, feia el 3-2 definitiu en el marcador.

Destacar que, encara que el Vilanova a perdut, el partir ha estat molt treballat des del primer minut.

Bona actuació dels que l’any passat eren juvenils, que sembla que van espavilant mica en mica i comencen a estar millor de quan van començar.

Equip titular: Sabaté, Xavi, Aitor, Viri, Colomé, Daha, Pedro, Albert, Adri, Colomo, i Cristian.

Segona part: Mogas i Edu.