C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-1 PARETS C.F.

Millora de l’actitud dels nostres jugadors aquest cap de setmana, en un partit bastant igualat i que finalment podria haver estat una victòria per l’equip local.

Primera part molt igualada que el Vilanova no arriba amb claredat a l’àrea contraria, en canvi amb una jugada amb molta fortuna, després d’un xut creuat on rebota en dos jugadors abans d’entrar a la xarxa de la porteria local. El Vilanova ha pogut abans d’entrar als vestuaris a la mitja part però no estàvem encertats a la primera part.

Segona part que el Vilanova es va prendre més seriosament i va sortir a donar-li la volta al marcador i casi ho fa. Als sis minuts de la segona part Daha en una bona jugada col·lectiva marca el 1-1. A partir d’aquí el partit es torna una mica boig, però el que creava el perill de veritat es el Vilanova, el Parets arribava a l’àrea local, però el Vilanova a treballat millor que altres dies defensivament.

Molt bona segona part i llàstima de la gran ocasió que ha tingut a les seves botes Colomo en un xut que ha arribat molt forçat i a enviat la pilota per sobre de la porteria defensada pel Parets. Partit que podria haver estat la primera victòria del Vilanova en aquesta lliga.

Equip titular: Sabaté, Xavi, Pedro, Daha, Colomé, Aitor, Jose, Chava, Colomo, Viri i Edu.

No ha jugat ningú més a la segona part, a part dels titulars.