Imprimir
Categoría: Primer equip
Visto: 2827

SABADELLENCA U.E. 2-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Mala actitud d’alguns jugadors aquest cap de setmana. Mal partit contra un equip molt fluix que sense crea moltes ocasions de gol acaba guanyant.

Partit que si posem una actitud positiva podríem haver tret endavant, però no hi ha manera. Molts jugadors que van jugar des de l’inici no van fer la feina que els hi tocava i acabem pagant-ho, però ara ja és aigua passada ara em de pensar amb el Parets que es un equip que tenim per sobre i em de guanyar per poder retallar-li punts.

El partit va anar de la següent manera: Minut 2 de partit una jugada que pot ser dubtosa amb un possible fora de joc, però que amb una passada llarga arriben a la nostre àrea on un jugador del Sabadellenca rep la pilota sol i li dona a un company, perquè marqui a plaer. A partir d’aquí no arriben a la nostre porteria fins al minut 42 amb una falta que envia a corner Ricard, en aquest corner arribaria el 2-0, una altre errada defensiva que facilita les coses al davanter del Sabadellenca que marca a plaer al segon pal. A partir d’aquí només va jugar el Vilanova, però sense crear perill, llençant contínuament pilotes amunt als nostres davanters, que no aconseguien treure res de positiu a aquestes pilotes. Destacar una falta llençada des de el mig del camp que casi sorprèn al porter local.

ÀNIMS VILANOVA! I AQUESTA SETMANA MÉS ACTITUD! PIT I COLLONS!

Equip titular: Ricard, Viri, Aitor, Daha, Jose, Chava, Colomo, Keita, Cristian i Edu.

Van participar en la segona part: Xavi, Roger, Martí, Aldo i Colomé.