Sabadell “B” 4-2 C.F. Vilanova del Vallès

Partit on el Vilanova domina des del principi, on el àrbitre va condicionar bastant sobre el resultat final.

El partit es va posar molt de cara per l’equip visitant, Keita va marcar al minut 10 en una gran jugada col·lectiva, però 9 minuts més tard arribava l’empat de l’equip local en una contra molt ben feta pel Sabadell i on el gol va ser amb una passada de la mort on el nostre porter no va poder fer res. La jugada polèmica del partit va arribar al minut 43, on un dels nostres jugadors va quedar estes a terra, després d’una falta claríssima, el Sabadell B no llença la pilota fora i aprofita el desajust defensiu ,que hi ha a causa d’aquesta falta, per fer el 2-1 al marcador. Al final de la primera part el Sabadell B acabaria amb un home menys a causa d’una falta a la frontal de l’àrea on l’àrbitre interpreta que es ocasió clara de gol.

La segona part va a tornar a ser de domini del Vilanova on en el minut 50 després d’una gran passada de Keita cap a Pere, aquest es planta davant el porter, se’l dribla i a porteria buida fa l’empat. El Sabadell B en aquell moment va baixar els braços, però com el Vilanova no materialitzava les ocasions que tenia el Sabadell es va animar i al minut 74 va fer el 3-2 i al 83 el 4-2.

Resultat bastant injust pel que fa les ocasions, però a causa de no aprofitar les que vam tenir el resultat final va ser favorable a l’equip local.

Equip titular: Sabaté, Albert, Pedro, Guillem, Colome, Jose, Roger, Chava, Colomo, Keita i Pere.

Van jugar a la segona part: Xavi, Martí i Cristian.