Imprimir
Categoría: Prebenjamí B
Visto: 2505

LLIÇA D'AVALL C.F. “B” 3-2 C.F.VILANOVA DEL VALLÈS “B”

Partit emocionant fins l'últim minut, però que no vam saber rematar, la pilota no volia entrar i tots els rebots eren favorables al equip contrari.El partit va començar molt malament per nosaltres, perquè en el minut 2 de partit perdíem 1-0, en una errada defensiva, a partir del gol vam estar més atents i ens vam organitzar millor a darrera .

S'ha de dir que el Lliça tenia uns davanters molts llestos i que vam tenir molts problemes per intentar anul·lar-los.A la segona part vam jugar una mica millor i amb una mica més de ganes, però a l'equip li faltava una marxa, és a dir, no xocàvem com altres setmanes anàvem a molta por a l'hora de treure la pilota als altres, suposo perquè eren molt grans.La tercera part va ser un desastre, no ens va sortir res, i el Lliça ens obligava a jugar a un joc que nosaltres no en sabem, que és el joc de tirar pilotes amunt, a part de que no tenim força, nosaltres necessitem treure la pilota jugada i no ens deixaven.

Aquesta part va finalitzar 3-1.El partit quan semblava que se’ns anava del tot de les mans vam aconseguir reduir distancies, però va ser massa tard la reacció, i en una última ocasió vam estar a punt de treure un empat d'un partit molt fluix, però el resultat va ser just pels dos equips.Aquest cap de setmana em perdut, però d'aquesta derrota podem treure coses positives els jugadors i els entrenadors.Podem seguir estan contents amb aquests nens, perquè el treball que estan fent és esplèndid!

Molt bé nens a continuar igual! I el pròxim partit més Força!

Equip: Andreu, Guillem, Pablo, Pau, Joan, Pol, Manel, Martin, Joel i Jordi Garrido