Imprimir
Categoría: Prebenjamí B
Visto: 2328

C.F.VILANOVA DEL VALLÈS “B” 3-1 LOURDES U.D. “B”

Aquest cap de setmana ens enfrentavem a un equip que estava a la nostre altura, quan parlo de la nostre altura em refereixo que esta més o menys com nosaltres a la classificació de la lliga, i es presentava un bon partit.

El partit va començar bastant aburrit, no arribava cap de nosaltres a porteria, nosaltres vam tenir una ocasió de gol i la Lourdes no va tenir cap.L'inici de la segona part va ser diferent. Nosaltres vam sortir a pel partit i en pocs minuts vam abansar-nos en el marcador. En una jugada de corner, on Joan remata amb cama dreta al pal i el rebot torna a caura-li als seus peus, i aquest cop amb cama esquerra l'envia al fons de la xarxa.

El segon gol va ser una jugada individual per banda de Antonio que finalitza ell mateix fent un gol creuat. Abans de finalitzar aquesta part la Lourdes va fer el 2-1, després d'una gran parada d'Andreu, que queda morta al mig de l'area.

La tercera part va ser molt millor i en una gran jugada de tot l'equip que finalitza Pol a un gran pase amb l'esquerra de Guillem, i fa el tercer i definitiu 3-1.

L'última part va ser de ocasions pels dos equips, però ningú va saber fer un gols més. Gran partit un altre cop de joc.