Imprimir
Categoría: Prebenjamí B
Visto: 2398

GRANOLLERS, E.C. “B” 3-1 C.F.VILANOVA DEL VALLÈS “B”.

 Aquest cap de setmana no va poder ser!Les coses van posar-se molt en contra nostre només començar. Al primer quart perdiam 2-0 en dos fallos de la defensa i els nostres nois no semblava que reaccionessin, fallaven pases molt facils, no arribavem a porteria contraria, però la sensació que estavem donant no era del tot dolenta.Una gran actuació del porter Andreu las dos primeras parts va evitar que el marcador superes el 3-0, encara que va regalar-li un gol al equip contrari.

Ja a la tercera part l'equip va sortir amb altres aires, presionava totes les pilotes i començaven a construïr jugades bastant elavorades per tots els jugadors, però que no trobaven porteria. Finalment un cacau del Pol acaba al fons de la xarxa, un gran gol, perquè va ser una jugada ben elavorada que s'inicia d'un tall defensiu.A l'última part va continuar la nostre pressió a la defensa rival, fallant moltes ocasions clares, però la pilota simplement no va voler entrar.Quan el partit estava acabat el arbitre va senyalar un penal a favor nostre amb tanta mala sort que també el vam fallar.

Seguim en una bona línia ascendent i amb el “gafe” de no haver marcat cap penal.Animo al equip a continuar igual, que si seguim així surtiran uns petits genis del futbol.

Equip: Andreu, Pablo, Guillem, Pau Bonet, Pau Vives, Pol, Manel, Joan i Albert.

 Arià Puig i Pol Alvarez