C.F.Vilanova del Vallès "B" 9-0 Montmelo Unio Esportiva C.F. "B"

Aquest cap de setmana el Prebenjami "B" ha tornat a donar un recital de joc i de gols, i fa més gran la seva renta de victories consecutives.

El equip va sortir amb moltes ganes, però els nervis es van apoderar de nosaltres els primers minuts.

Una falta inecessaria a la frontal de l'area a favor del Montmelo acaba a la creueta, i el rebot el pot rebutjar la defensa. Acte seguit una altre pilota del Montmelo torna a anar al travesser i fora.

A partir d'aquí el domini va ser de l'equip local, gracies a la gran serietat dels nostres centrals Pablo i Guillem, i al final de la primera part va arribar el primer gol, d'en Manel que estaba platoric i va ser un dels millors del partit.

La segona part va ser una altre mostre de la gran evolució que tenen aquests nens i com començen a saber jugar la pilota a un gran nivell. Aquesta part va finalitzar amb un 3-0.

La tercera part va ser la millor de totes on una gran actuació dels mitjos que evitaven que el Montmelo sortis del seu camp i podien fer jugades de gol amb més facilitat. Marcaven els gols en unes grans jugades col·lectives que feien anar la pilota d'una banda a l'altre i la finalitzaven pel centre i on el marcador va acabar 7-0.

La quarta part va ser de igual domini pels locals, però ja jugaven més relaxats i intentant tocar la pilota i jugar. Amb més tranguilitat van acabar el partit fent dos gols més i acabant 9-0.

Els gols van ser 3 hat-trick's un d'en Pol, un d'en Joan i un d'en Manel.

Destacar la gran actuació de tot el col·lectiu i felicitar en especial a en Guillem i en Pau que estan millorant molt en molt poc temps. Donar gracies a tots els nens i pares per estar amb nosaltres tots els caps de setmana.

Equip: Andreu, Guillem, Pablo, Pau, Martin, Manel, Pol i Joan.