Els nostres noms són Dani Sabate i Arià Puig. Nosaltres som jugadors del C.F. Vilanova. En Dani juga al juvenil des de fa 1 any i l’Arià juga al primer equip des de fa poc temps.Però a jugat a sempre en aquest club des de que era petit.

 La edat que tenen és de 18 i 19 anys respectivament. En Dani és de Lliça d’avall i l’Arià és del poble.

El motiu pel qual fan d’entrenadors és que els hi agrada molt transmetre els seus coneixements als porters del club. A part els hi agrada molt estar amb els nens perquè amb les petites coses que els hi expliquen estan contents i gaudeixen i això els omple molt als entrenadors. També perquè creuen que és important que tinguin un patró a seguir, és a dir, que com saben que el Dani i l’Arià jugan a futbol i formen part de equips del club, estan motivats i volen ser com ells. Són un model a seguir.

 La feina que fan els entrenadors de porters és intentar millorar cada aspecte del porter, és a dir, volen ensenyar las bases que té un porter i millorar els punts febles que tinguin.Per exemple, si un nen no sap tirar-se cap a l’esquerre doncs intenten ajudar-lo i ensenyar-li tècniques per poder tirar-se correctament cap aquest costat.