NOTA INFORMATIVA

Dos colors, un sentiment

 

Primer de tot, des del Club volem traslladar tot el nostre suport davant d’aquesta situació tant excepcional i complicada que ens esta tocant viure a tots, i animar-vos a que seguiu totes les instruccions que se’ns estan donant des de les diferents autoritats, a fi efecte d’aconseguir vèncer aquesta lluita.

 

Volem comunicar-vos que s’ha pres la decisió que fins que no tornem a la normalitat esportiva i a la normalitat de la competició, pendent de les decisions que prenguin la Federació Catalana de Futbol, no es giraran més rebuts.

 

Així mateix, depenen de quan es reactivi l’activitat, es compensarà la meitat del rebut que es va girar al mes de març.

 

Depenen de l’evolució de la situació us anirem informant de futures activitats que possiblement es veuran afectades amb el seu calendari, com pot ser el Gol Solidari de l’1 de maig.

 

Finalment, és important ser responsables amb el confinament recomanat. Tornarem més forts, i com diu el nostre himne; “la boira i el sol, la pluja i el vent i fins i tot la neu (i el coronavirus).... amb orgull i noblesa lluitarem per guanyar a casa o més enllà (#joemquedoacasa)”

 

En cas de qualsevol dubte estem a la vostra disposició a través de les xarxes socials i dels nostre correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

 

Cuideu-vos, us esperem a tots!!

 

La Directiva

Vilanova del Vallès, 25 de març 2020