AMETLLA DEL VALLÉS 1-4 BENJAMÍ C

Aquest cap de setmana,  ens enfrontàvem a fora de casa a l’Ametlla del Vallés, equip de la zona baixa de la classificació, i per tant era una jornada per seguir millorant com equip i per competir en totes les facetes del joc.

En el primer quart, el marcador no es  va moure. Tant l’Ametlla, com nosaltres, no vàrem materialitzar bé les ocasions.  Per part nostre ens va costar moltíssim entrar en el partit, com ho havíem fet, en quasi  tots els partits de la temporada.

En el segon quart, l’equip va donar un pas al davant , per aconseguir inaugurar el marcador. Tant en el primer quart , com en el segon l’equip va mostra un ritme competitiu bastant alt, tant en atac com en defensa, però el gol no arribava.

Després de la mitja part, l’equip va sortir amb més contundència i evidentment  va generar més ocasions de gol. En el minut 34’, just abans de finalitzar el tercer quart, l’equip va recuperar una pilota molt a prop de la porteria rival i va avançar-se en el marcador (0-1)

L’últim quart, va ser de infart. L’equip estava per davant en el marcador i portava quasi tot el pes del partit.  En el min. 42 i 44, el Vilanova va sentenciar el partit, en dos accions de contraatac (0-3) . L’ametlla, per suposat no es va donar per vençut, i  el min.46’ , en una  acció de corner va ficar el (1-3), per donar-li més emoció a la recta final del xoc.  Però evidentment el Vilanova, volia que les bones sensacions i els bon joc, no es quedes nomes en això , i en el min. 47, vàrem marcar el definitiu (1-4) per finalitzar el partit.

Aquest partit, es l’últim de la primera volta, per tant toca fer una valoració:

Estem contentíssim de la progressió dels nois, ja que, sempre a sigut positiva, tothom de setembre a avui a millora’t alguna cosa, per part dels entrenadors estem contentíssims de l’evolució dels nois, tant individualment, com col·lectivament. Això es gracies, a la implicació que teniu en cada entrenament i en cada partit.