UE SANT FOST 4-1 VILANOVA DEL VALLÉS

Aquesta setmana, era el primer partit a fora de casa, en competició oficial, ens tocava anar al camp de U.E Sant Fost.

El partit va començar molt enèrgic, amb els dos equips buscant la porteria rival, per obrir  el marcador. Des del primer minut de partit, l'equip es va mostrar enèrgic, ja que, van haver-hi a ocasionar bastantes ocasions de gol i va intervenir en les arribades de l'equip local.

A finalitzar el primer quart, l'equip perdia per 1-0, era tant disputat i competit que fins el minut 26, no es va moure el marcador, en aquell moment el Benjamí C del CF Vilanova empatava el partit a 1.

Era un partit de anades i tornades on els dos equips es volien avançar-se en el marcador, però per llàstima es va avançar el Sant Fost el minut 39, el marcador  lluïa un 2-1. Però l'equip no es va rendir i va lluitar i lluitar per igualar el partit, on l'equip té unes quantes ocasions per marcar.

L'equip bolcat per intentar empatar ens fan 2 contraatacs i ens marquen 2 gols.

4-1, resultat final.

En conclusió, creiem que ha sigut uns dels partits, que millor hem jugat, si seguim treballant així , els resultats positius arribaran...