BENJAMÍ C 0-5 LA TORRETA

Avui era el primer partit de lliga de la temporada, i després de l'últim amistós on vàrem guanyar i l'equip va donar molt bones sensacions , voliem seguir amb bona dinàmica en el primer partit de  competició a casa.

Però La Torreta no ho va ficar  gens fàcil, a falta de 4 minuts per el final del primer quart , La Torreta va adalentar-se en el marcador. Peró el nostre equip va seguir treballant per revertir la situació. És va arribar amb un 0-2 al descans.

A l'inici de la segona meitat, l'equip va  sortir amb un punt més de gasolina, amb més ganes, il·lusió i velocitat, els primers minuts de la segona meitat l'equip va donar una marxa més.

Però l'equip no va poder remuntar, i en el tercer i quart quart es va encaixar el 3er, 4art i definitiu 0-5.

Ara toca, reflexionar, seguir millorant i treballant tècnicament i tàcticament , perquè aquestes qualitats, tant grans que tenim puguin sortir a la llum.