Benjamí C

CARDEDEU 1-2 BENJAMÍ C

Aquest cap de setmana , jugàvem contra el Cardedeu, a fora. Equip de la zona baixa de la classificació i on en el  partit d’anada  vàrem guanyar 5-3.

En el primer quart, l’equip va sortir molt dispers, tant en atac com en defensa, ens va costar molt entrar en el partit, però en quant anaven passant els minuts, l’equip s’anava acomodant en el camp i en els últims minuts del quart, va  oferir una millor versió.

En el segon quart, l’equip, ja estava molt més contundent tant en defensa com en atac, tenint moltes ocasions per adelantar-se en el marcador, ja que,  el porter contrari  va fer mèrits perquè no ens avancéssim en el marcador , fins el min 23’, un minut abans de finalitzar la primera part. Amb una jugada , propiciada, a través, de un canvi de orientació el nostre extrem es va quedar obert i  amb espai per marcar el (0-1). També cal destacar, les accions del nostre porter, que va tindre que evitar el gol, en 2 o 3 ocasions i ho va fer en contundència i amb èxit.

Després del descans i en el tercer quart, l’equip ja va sortir amb les idees molt més clares que el rival, en els primers minuts, vàrem fer un assetjament a la porteria rival, encara que no  vàrem poder augmentar la avantatge en el marcador. En una acció de contracop i en l’equip desorganitzat, el Cardedeu, va aprofitar un contracop ofensiu i va empatar el partit en el min. 28’ (1-1).

En l’últim i definitiu quart, vàrem sortir molt més reforçats i  amb les idees més clares. Va ser el quart, on l’equip va jugar més organitzat i més contundent, a la vegada. En el min. 46 a dos minuts, abans de finalitzar el partit en una jugada col·lectiva, molt ben enllaçada vàrem marcar el definitiu (1-2).

En conclusió, crec que aquesta jornada l’equip li ha costat entrar en el partit i ho hem pagat amb el primer gol. Però lo més important, es que , ens hem aixecat i amb contundència , hem pogut millorar el nostre  joc a mida que avançava  el partit  .

A seguir treballant, equip!!

A tope Vilanova!!!!!

Marc Fuentes i Eric Grima

Arru, Edgar i Marc Fuentes

BENJAMÍ C 5-1 UE ST.FOST

Aquest cap de setmana jugàvem contra el St. Fost a casa, rival on en el partit d’anada vàrem perdre 4-1, encara que  vam  competir el 100%. Era un altre partit, per seguir demostrant l’evolució dels nanos i així s’ha demostrat en el camp.

En el primer quart, l’equip visitant va inaugurar el marcador en el minut 1’ de joc(0-1), l’equip li va costar entrar en el partit, però  mica en mica, quan anàvem passant els minuts l’equip es sentia més  còmode, sobre tot amb pilota i abans de finalitzar el primer quart en els minuts 10’ i 11’, l’equip a través de 2 jugades de toc, va capgirar  el marcador (2-1).

En el segon quart, l’equip va sortir molt enèrgic , buscant espais a la esquena de lla defensa i posicionant-se molt bé tant  en atac com en defensa. En el min. 20’, 22’ i 23’ , el Vilanova, a través d’accions de toc i d’accions a pilota parada, compaginat amb una intensitat bastant alta en el joc, vàrem  augmentar el marcador fins el (5-1).

Amb el partit quasi sentenciat, ja que quedaven 2 quarts, l’equip, va seguir assetjant la porteria rival el tercer i quart quart, amb una màxima intensitat i sacrifici en totes les facetes del joc. Al final, el marcador  no es va moure, (5-1).

Per acabar , voldria destacar, que avui on millor a estat l’equip és a nivell defensiu. Tant els 6 jugadors de camp que han estat en tot moment, com el nostre porter , han estat molt contundents i han estat molt acertats en les decisions que han pres, en tot moment.

Estem orgullosos de vosaltres, a seguir treballant!!

A tope, Vilanova!!!!!

LA TORRETA 3-0 BENJAMÍ C

Aquest cap setmana,  jugàvem el primer partit de la segona volta, fora de casa contra CF La Torreta, 7é classificat de la taula, on en el partit d’anada vàrem  perdre (0-5) a casa.

En el primer quart, l’equip va competir en tots els sentits, tant a nivell ofensiu com defensiu, l’equip estava molt  ben estructurat i estava  preparat per defendre amb molta constància i quan teníem la pilota sabíem lo que teníem que fer en tot moment. Encara que, abans d’acabar el primer quart, La Torreta va estrenar el marcador al min. 11’ (1-0).

En el segon quart, l’equip va sortir com la primera part , competint al 100% i defensant molt bé les accions de contraatac que ens proposava el rival i que ens feien una mica de mal. Encara que l’equip , tampoc va estar gens afortunat a nivell ofensiu , ja que, es van executar diferents accions ofensives ,però el porter contrari va estar molt encertat en les seves  decisions.

En el  tercer quart,  l’equip va baixar una mica en nivell de  competitivitat, però no el de intensitat, encara que, La Torreta va executar molt bé una acció a pilota parada i va fer pujar el  (2-0) al marcador en el min. 26 . Els nostres nois, varen seguir jugant igual, amb total sintonia entre  ells, però encara que teníem algunes ocasions de gol la pilota no volia entrar. Abans de finalitzar el tercer quart, La Torreta, va tindre una ultima ocasió que va propagar el (3-0).

En el quart i  últim quart, els nois van tornar a la dinàmica, del primer i el segon quart. Oferint potser el millor joc de tot el partit, quan estaven més cansats, vàrem tindre algunes ocasions de gol, però la pilota no va voler entrar.

3-0, resultat final. En definitiva, estem contentíssim de la continua evolució dels nois, seguim notant milloria partit darrera partit, i això es gracies al treball de cada setmana, que el realitzen al 100% i amb moltes ganes.

A seguir  treballant equip.

Marc Fuentes i Eric Grima.

AMETLLA DEL VALLÉS 1-4 BENJAMÍ C

Aquest cap de setmana,  ens enfrontàvem a fora de casa a l’Ametlla del Vallés, equip de la zona baixa de la classificació, i per tant era una jornada per seguir millorant com equip i per competir en totes les facetes del joc.

En el primer quart, el marcador no es  va moure. Tant l’Ametlla, com nosaltres, no vàrem materialitzar bé les ocasions.  Per part nostre ens va costar moltíssim entrar en el partit, com ho havíem fet, en quasi  tots els partits de la temporada.

En el segon quart, l’equip va donar un pas al davant , per aconseguir inaugurar el marcador. Tant en el primer quart , com en el segon l’equip va mostra un ritme competitiu bastant alt, tant en atac com en defensa, però el gol no arribava.

Després de la mitja part, l’equip va sortir amb més contundència i evidentment  va generar més ocasions de gol. En el minut 34’, just abans de finalitzar el tercer quart, l’equip va recuperar una pilota molt a prop de la porteria rival i va avançar-se en el marcador (0-1)

L’últim quart, va ser de infart. L’equip estava per davant en el marcador i portava quasi tot el pes del partit.  En el min. 42 i 44, el Vilanova va sentenciar el partit, en dos accions de contraatac (0-3) . L’ametlla, per suposat no es va donar per vençut, i  el min.46’ , en una  acció de corner va ficar el (1-3), per donar-li més emoció a la recta final del xoc.  Però evidentment el Vilanova, volia que les bones sensacions i els bon joc, no es quedes nomes en això , i en el min. 47, vàrem marcar el definitiu (1-4) per finalitzar el partit.

Aquest partit, es l’últim de la primera volta, per tant toca fer una valoració:

Estem contentíssim de la progressió dels nois, ja que, sempre a sigut positiva, tothom de setembre a avui a millora’t alguna cosa, per part dels entrenadors estem contentíssims de l’evolució dels nois, tant individualment, com col·lectivament. Això es gracies, a la implicació que teniu en cada entrenament i en cada partit.

BENJAMÍ C 8-3 ESCOLA F. BARBERA ANDALUCIA

Aquest cap de setmana, ens enfrontàvem  a  la E.F Barberà Andalusia,  14é classificat,  a casa. Equip que era, un dels nostres  rivals directes a la classificació i per tant era un partit, per reprendre les bones sensacions, des del bon joc.

El partit va començar  molt enèrgic, els dos equips vàrem sortir molt contundents i amb les idees molt clares. En el primer quart, el Barberà es va estrenar el marcador, en el 3’ , va ficar el 0-1. L’equip es va recompondre molt ràpid, i en el minut 8’ , el Vilanova a través de una jugada de combinació va ficar l’empat (1-1). Abans de finalitzar el primer quart, el Barberà  va tornar-se a delatar-se en el marcador, en el minut 11’ (1-2).

En el segon quart, el Vilanova, va sortir molt més enèrgic , en el min. 15 , el Vilanova va marcar el (2-2) empatar el partit. L’equip, a través d’aquest gol es va deixar anar ,  i va començar a jugar a  un joc més de combinació i eficaç a la vegada, això va fer que l’equip fes un joc més fluid i va generar el (3-2) en el min 21’ , abans de arribar a la mitja part.

Després de la mitja part, el Vilanova va sortir com al final del segon quart,  amb un ambient enèrgic i d’il·lusió , ja que era, un partit molt competit i els nois ho estaven deixant-ho tot sobre el camp.

En el tercer quart , l’equip amb una bona circulació de la pilota, va trobar espais en la defensa adversària i en els minuts 25’ i 27’ , varen augmentar la distancia al marcador, que lluïa  un (5-2). Amb una avantatge, bastant amplia en el marcador, l’equip es  va relaxar una mica i va encaixar el 5-3 en el min 27’ .

En el quart quart i definitiu,  l’equip va seguir  amb la dinàmica positiva, a nivell de joc, que portava durant tot el partit i la va imposar en el camp. A través, de tres jugades combinades, l’equip va augmentar el marcador  en els minuts 34’, 38 i 44’ fins el (8-3) , que va ser el resultat final del partit.

En conclusió, a banda de guanyar, empatar o perdre, seguim  estan molt contents amb l’evolució i el treball de l’equip. I això es reflexa en aquests partit, on l’equip et dona el 100%, des del minut 1’ fins el 48’.