JUVENIL 4-2 UNIF. STA. PERPETUA

Una primera part on el desordre va ser massa present fa que l'equip hagi de remuntar un 1-2 advers que podriem haver evitat amb una mica més de cap.

La primera part no va ser la millor del que portem de temporada, tot i començar guanyant amb un gol als pocs minuts de iniciar el partit, un gol després d'una bona pressió d'en Pol que asisteix a Javi, que amb un xut creuat fa el 1-0. A partir d'aquell moment l'equip va començar a desordenar-se i començar a patir, falta de comunicació i poca organització a la sortida d'un corner un jugador sol a l'interior de l'area de l'equip visitant, remata a plaer i empata el partit. Pocs minuts més tard arribaria una ocasió per ampliar distancies, un penal que podria aturar l'Aleix. Abans d'acabar la primera part ens farien el 1-2 i els grocs i negres tindrien un parell d'ocasions.

La segona part l'equip local va sortir molt més ordenat i amb actitid per remuntar. Als pocs minuts en Javi faria l'empat. El partit estava molt igualat i tots dos equips tenien ocasions per marcar, però nosaltres les teniem més clares. A falta de 15 minuts els visitants es quedaven amb un jugador menys, això ho va aprofitar l'equip local per acabar de matar la remuntada, primer l'Eric amb una pujada com una fletxa atravessant el camp i definint per fer el 3-2 i el Joel des de 3/4 de camp que picaria la pilota per sobre del porter per acabar fent el definitiu 4-2.

L'equip va fer un partit una mica extrany on va tenir estones de bon futbol i altres de bona intensitat que ens van fer seguir al partit.

Haurem de millorar per no perdre l'ordre i seguir treballant per estar el més amunt possible.

Equip: Pulido, Antonio, Eric, Gallardo, Eloy, Pol, Ivan , Vila, Klimt, Javi, Moreno, Marcel, Joel, Velert i Navarro.