BENJAMÍ A 1-2 MERCANTIL B

Partit contra el 5è classificat que els locals van dominar de principi a fi, inclòs la felicitació del rival pel bon joc que vam oferir.

Malgrat tenir la baixa del porter, l'Iker, el Vilanova va oferir una de les seves millors cares per jugar contra un rival amb renom com el Mercantil. Des del cos tècnic volem donar les gràcies a l'Arnau Molina per enèsima vegada per fer-nos el favor de jugar de porter, que per cert, ho va fer genial, ja que va salvar un 1x1 i en els dos gols no va poder fer-hi res.

En els primers quarts, el Vilanova dominava i generava molt bon futbol, però no acabava de materialitzar el joc amb ocasions. La més clara, un 1x1 quasi abans del descans, que enviàvem fora per molt poc.

Tot i arribar a l'últim quart amb el 0 a 0 al marcador els errors ens van penalitzar, i en dos errors, un en sortida de pilota i l'altre en un contraatac els blaugrana s'avançaven al marcador. Finalment, vam aconseguir marcar el 1-2 en l'última jugada mitjançant Pablo Ríos, després d'un ràpid contraatac.

Ens agradaria felicitar als nanos per la feina que estan fent, i tot i que sembla repetitiu, els resultats arribaran. Molt bon Nadal a tothom i que el 2018 ens porti moltes victòries més!!