BENJAMÍ A (1) - (2) SANTA PERPÈTUA A

Sense dubte el pitjor partit de la temporada, i més quan en el segon 30, l'equip ja anava perdent un partit contra un rival "directe", i és que els visitants portaven 6p i nosaltres 4p.

El partit va començar sent un desastre, ja que com bé he dit abans als 30 segons ja anàvem perdent per 0 a 1. Amb tot, a l'inici del segon quart vam empatar després de que Arnau Molina cacés un rebuig del porter i l'introduís a la xarxa situant l'1 a 1. Tot i això, l'equip no generava ocasions i el rival, molt més fort físicament, s'imposava a cada pilota dividida. Es va arribar a la mitja part amb el 1 a 2 al marcador.

A la segona part, tres quarts del mateix, no competíem les jugades clau, el rival sempre s'emportava les pilotes dividides i els locals no passàvem del mig del camp. El millor, el resultat. A l'últim quart i sense res a perdre, vam tirar l'equip endavant situant dos puntes i vam tenir alguna ocasió fruit del desordre que hi havia al camp. El partit es va convertir amb el "partidet del pati del cole" on ningú dominava.

En definitiva, tot i haver fet el mal partit que vam fer, vam estar vius fins al final i això és la cosa positiva amb la que ens hem de quedar. S'ha de treballar més dur, perquè està vist que si ens relaxem, el rival ens passa la mà per la cara. RESULTAT JUST.