MOLLETENSE (2) - (2) BENJAMÍ A

Partit dificilíssim ja que visitàvem el camp del tercer classificat, la Molletense. Prèviament al partit, els jugadors de la Molletense es cridaven, animant-se entre ells, però nosaltres vam cridar i parlar a dintre el camp.

Primer quart d'escàndol, on vam ser completament superiors i ens mereixíem marcar com a mínim 2 o 3 gols. Però el futbol és injust i el resultat al final del primer quart era de 0 a 0.

Al segon quart mateixa tònica, on els nostres jugadors estaven molt més intensos que el rival i on Quim va poder marcar un golàs al final per anar 0 a 1 al descans.

A la segona meitat, els locals van apretar una mica més i van adelantar línies, i en una falta, van aprofitar el rebuig d'Iker per anotar l'1 a 1 en una badada de TOT l'equip en una jugada a pilota aturada (la creu d'aquest equip).

A l'últim quart, els locals es posaven per davant amb un altre gol de jugada a pilota aturada, aquest cop després d'un còrner, on un jugador de la Molletense marcava sense oposició. Peró lluny de rendir-se, els jugadors del Vilanova van treure l'orgull i a falta de 5' posàvem el 2 a 2 al marcador amb un gol de Gianluca aprofitant un rebot a dintre l'àrea.

Primer puntet sumat, i això no para. Ara només podem seguir treballant per seguir millorant i aprenent dia a dia. Felicitats pel partit nois!