INFANTIL A 2-4 U.D.MOLLETENSE

Novament errades puntuals deixen marxar 3 punts d'un gran partit dels locals contra un rival de la part mitja de la taula.

Primera part on l'equip torna a marxar per darrere al marcador, en aquest partit la diferencia va ser més gran, 0-2. Dos regals que van acabar en gol, els visitant que venien amb la etiqueta de ser infinitivament superiors, van posar-se per davant amb dos regals del nostre equip, sinó possiblement la primera part hagués acabat amb el marcador de 0-0.

L'equip torna a remuntar un altre resultat advers, va empatar el partit amb un gol d'en Manel, després d'una jugada per banda dreta i l'altre gol el faria en Dani Silva, de cap a la sortida d'un corner molt ben penjat pel David.

Llàstima que el físic dels nostres jugadors es un pel inferior als altres equips, perquè al tercer gol que encaixem ens rematen per centímetres i a més a més ens deixa el porter tocat, després d'un fort xoc amb el davanter, als últims minuts farien el gol definitiu, que deixa sense premi una setmana més a un equip que si no concedís tant possiblement estaria amb una situació completament diferent a l'actual.

S'ha de seguir creient amb el mètode i sobretot no deixar de jugar a aquest futbol que ens afavorirà sense cap dubte.

Equip: Andreu,Oriol, Fernandez, Arderiu, Roger, Aleix, Martin, Vera, Dani, Manel, Pablo, Navarro, Silva, Teixi i David.