INFANTIL A 1-3 C.E.SABADELL

Igualtat màxima en un partit que podia endur-se’l qualsevol dels dos equips, però que per petits detalls se l’endu l’equip visitant que segueix sense perdre.

Els primers minuts semblava que els visitants haguessin de guanyar de golejada amb una proposta de futbol molt ben treballada, cuidant la pilota i llençant atacs molt ràpids. A mida que passaven els minuts les forces s’igualaven i els nostres nois estaven més còmodes al camp. Quan millor estàvem un desajust de la defensa va significar el 0-1, el marcador acabaria així a la primera part, però podria haver variat si un xut des de la frontal d’en David que va estavellar-se al travesser.

La segona part amb les idees clares l’equip va donar un pas endavant i va controlar millor el partit, els visitants arribaven sense perill, però el problema era que nosaltres tampoc combinàvem suficientment com per arribar amb claredat. Igual que la primera part quan semblava que estàvem més bé, l’equip va estar molt tou en defensa i va arribar el 0-2. Pocs minuts més tard amb una arrencada des del migcamp d’en Manel retallaria distancies en un xut creuat. A pocs minuts per finalitzar l’equip tornaria a regalar un altre gol, per falta de contundència.

Mica en mica hem d’entrar a la intensitat que té aquesta categoria, però l’equip esta treballant bé i els animo a continuar igual o millor.

Equip: Andreu, Teixi, Lluis, Dani, Eric Fernández, Roger, Manel, David, Quim, Pablo, Silva, Vera, Oriol Saldaña, Martin i Aleix.